Thursday, March 18, 2010

I will die laughing..

I have been invited to join a group in a laman web komuniti la..(paham2 je la yg mana i tgh aktif skang ni kan)..invited by a good friend. i joined la...sbb kengkdg i suka group2 yg berunsur politik nih..by the way, the group mmg ada unsur politik la kan..i told myself, if there is any activity yg dorang buat, kalau takde ape2 yg nak join la..networking babe, networking nihhhh...so i tunggu la dorang buat activity..

Masa mula2, dorang ada buat aktiviti berkaraoke...hmmmm...it doesnt sound like an activity to me..more like a chill out session ke, beramah mesra ke hape ke..i was like..hmmm..takpe la..takyah join, tak penting..so, i tunggu lagi..

Next korang tau dorang buat hape? Kelas bersolek....boleh????????????hahahahahaha

Ni la org melayu..tak abis2..i bukan nak ckp i bagus la..but..buat la activity2 yg bermakna sikit..bermakna utk org yg join tu..i tau ramai wanita2 yg suka kelas make up sume ni..tapi ape maknanyer kelas nih? patu i tgk pics2 yg dia posted, sume makcik2 je yg dtg..sbb tu la makcik2 je yg dtggggggggggg..korang nampak tak ada golongan profesional wanita yg dtg?? harammmmm...sbb konsep korang ni kelakar la...

Sekarang ramai budak2 pompuan kita pegi lari ngan laki indon ke lombok..jom la kira buat tour ke sekolah2 bagi ceramah kesedaran sket ke, buat aktivity utk budak2 pompuan ni ke..tak kira la..aktiviti tiap2 ptg menari tradisional ke ape ke...kalau nak carik activity mmg byk..especially yg melibatkan gejala sosial kat kl ni la kan..

In my opinion, pertubuhan ni mmg ada potensi la..sbb pihak yg lain yg berura2 mempunyai pertubuhan yg seakan2 sama amat la tidak aktif langsung..jadik i really think pertubuhan ini mmg sesuai utk dijadikan platform utk pertubuhan politik ini bergiat menarik minat org terhadapnya..(hope u understand what i'm talking about la ye..)

Hmmm...tatau la..I akan tggu lagi for the next activity (i havent lost hope on them yet..hehehe)..ye la..mungkin i juga yg tersalah konsep gak...mungkin mmg dorang betul2 mensasarkan kepada kumpulan sasar yg dorang kehendaki..dan mungkin juga akan dtg akan ada aktiviti yg bermanfaat...insyaAllah....

Please dont let me die laughing..

5 comments:

biqque said...

hahahahahahaha!

yup, should be more ilmiah la...think! think!

dont let me die laughing as well...

Ely Hasrul said...

hahahhaha

adekah group ini yg itu? located di situ? aktivitinye jenis yg gitu2? kan? betol kan?

tingin nk join gak.. networking beb networking wakakaka

mlm tadik lalu situ ade cm segerombolan pompan yg cun tetapi kejang (pondan agaknye or pompan yg terover mekap) beramai2 buat ape ntah..

zzzzzz

dibitz said...

i think i'll die crying.

elly mustafa said...

pondan skin?????? ape2 je la dorang nih..

mama zharfan said...

hi sis elly :)
salam kenal..nice blog ..
i join contest pack me love makan moment..so kena bodek2 u as one of the judges...;) anyaway..if u like my pic entry...bolehlah bg menang ;)

ni linknyer :

http://suzie284.blogspot.com/2010/04/pack-me-love-double-celebration-contest.html

tq! have a nice day!