Wednesday, February 10, 2010

ok dah sikit

After a busy week, everything is back to normal now..fizie,farid dah masuk keje. boleh la rest sikit. demam pun tak baik2 lagi..

fizie jadik org bujang for 2 months nih. dgr citer ada janda org nak masuk jarum..hishhh...mcm2 la dorang ni..jgn ada citer laki org mati kena bunuh masuk dlm guni sudahhhh sbb kacau janda org sudahhhhhhhhh..lantak korang la kan..

the other day firdaus told me dia nak sambung belajar..tapi tatau nak blaja ape..dia kata spm dia teruk..so i asked him..nak kemahiran ke? nak bisnes2 ke? kalau kemahiran apply la ikm..walaupun sijil tapi kalau nak sambung diploma kat uitm nanti senang..i ckp kat dia..keje rajin2 sket..buat ot lebih sket..simpan duit..dah ada duit byk sket nanti apply la mana dia nak..ye la..mak pak dia bukan la org senang..jadik nak masuk belajar pun kena pakai duit gak kan..patu dia ingat nak buat part time je..bole keje n blaja..kalau larat, buat la firdaus..

farid plak dgr citer bercinta ngan pegawai imigresen..chewahhhh..tatau la kat pegawai imigresen mana..tapi dgr citer gak berusia pompuan tu..hehehe..kalau hati dah suka..ape salahnyer..dgr citer nak kawen...wtf???? fyi, farid is only 20 sekian.

syira plak berendam airmata hari2 kat kampung..ye la..rindu kat si fizie..suami jauh..dpt la suami gatal2 manja kannnnnnnnnnnnn..aritu bila dia dgr si dayang budak sabah tu keje kat kedai, terus dia taknak balik kg..nak berpantang kat kl katanyer..hehehe...the other result blood test dia dah dpt..doktor kata bilangan darah putih dia is pretty high..talasemia? leukimia? the reason doktor buat test tu pun sbb syira mengadu badan dia lemah2 n rambut dia gugur..aduhh..mintak2 takde ape2 la..but it sounds serius to me..

tgh pening with the two temps nih..nazri n dayang..kejap datang..esok tak dtg..patu lusa dtg plak..sukati mak pak korang kannnnnnnnnn..nanti la!!!!

owh ya..new menu dah printed by the franchisor..poster n bunting pun dah dihantar to us. brg2 for new menu pun dah hantar..tapiiiiiiiiiii...bila nak start nyer??? buat penuh freezer aku je nihhhhhhhhhhhh..the thing is..we dont know the price of the new dishes..mcm mana nak masuk kan dlm POS? hmmmmm...tunggu je la ye..dah tak sabar nak buat nih..

till then..chow..

5 comments:

debyG! said...

wah2.. si fizie nak kwn ngan mak janda.. hehehe

eh babe, u kena jaga diri. sok lagi sakit lagi susah. mana bole bos sakit. ha, if u need more temp, kol me. maybe bole tolong sementara nak keja ni. hehehe

and yes.. bila nak launch new products ni? i mau makannnn. i kan food tester yg berjaya. ;p

Ely Hasrul said...

new menu?? wahhh..

na cik elly.. nama nasi lemak tu .. nasi lemak cempaka.. hahahaha

biqque said...

aduh, lamanyer tak jengok u kat kedai...seb beik u cite pasal budak2 u dlm blog, terhibur skit diriku ini...hehehe...

macam2 la budak2 u! kelakar tah pape...janda la, berusia la, sukasuki dtg tak dtg la...harap2 syira cepat sembuh...

dibitz said...

teringat nasi kerabu laksa shack (walaupun nasi tak biru) tapi teteppp lezettt..... licin gua mkn...

anyhow, bentis je yg suka buat biskut chipsmore tu. ni kedai aku ke kedai ko? drama kena ada ok.

elly mustafa said...

bentes laaaaaaaaaaaaaaaa...kot..